Mattias Hansson

Olen erikoistunut energia-alalle ja olen hankkinut monipuolinsta kokemusta energiavälittäjänä sähkönmyynin ja energiatehokkuuden parantamisen sektoreilla. Olen suorittanut sekä talouden että tekniikan tutkinnot. 

Alla otos ansioluottelostani:

2013 
Siiryin MH Energiaoptimering AB:n puolet omistavaksi osakkaaksi ja toimitusjohtajaksi tavoitteena yhtiön toiminnan vieminen seuraavalle tasolle tuomalla asiakkaillemme yhä kattavaampia palveluja sekä laajaa kontaktiverkostoa energia-alalla. 

 

 

2009 - 2013
Myyntipäällikkönä Eneas Energy AB:lla jotka ovat edistyneiden energiatehokuuden parantamiseen tähätäävien toimenpiteiden asiantuntijoita. Sain yhtiön markkinan kärkeen muun muoassa suurimman EPC-sopimuksen ansiosta. Kehittin ja aikaansain uusia energiapalveluja.

2004 - 2009
Energiavälittäjänä Bergen Energi AB:lla. Erikoisalueeni oli riskien minimoiminen ja sähkönostosäädösten laatiminen. Toimin johtava hahmona sähköostosten ja -sopimusten aikaansaamiseksi. Olin vastuussa useasta yleiseurooppalaisesta sähkönostoratkaisusta. 

2000 - 2004
Key Account Managerina Fiberdata AB:lla ja olin astuussa sekä XDSL-tekniikan integroinnista energianyhtiöillä että VoIP:n ja tietoliikenteen kaupunkiverkkojen rakentamisesta. Hankin tänä aikana perustellista tietämystä energiayhtiöistä ja heidän suhteiteistaan asiakkaisiinsa. 

1997 - 2000
Account Managerina CityData AB:lla. Toimiini kuului toimitusketjujen rakentaminen AutoCAD:lle, AutoCAD LT:lle ja mekaaniikka- energia- rakennus- ja arkkitehtuurialojen applikaatioille.

Ennen vuotta 1997
Työskentelin kultseppäalan tukkuyhtiössä, euroopan suurimmassa TM-yhtiössä ja kirjapainossa. Tein myös sosiaalista työtä ja kouluttauduin laki-, talous- ja tekniikka-alueilla.