Tietoa Meistä

2016
Sukupolvenvaihdos on saatettu menestyksellisesti päätökseen ja yhtiö siirtyy, oltuaan vuodesta 2013 Mattias Hanssonin puoliksi omistama, täsyin hänen omistukseensa. Hans Fagerberg jatkaa edelleen yhteistyötä kanssamme konsulttina. Yhtiön seuraava askel tuo lähes 30:n vuoden kokokemuksen energiantehokkuuden parantamisesta omaavan, ALV-insinöörin ja energia-asiantuntijan Henrik Sandstenin tiimiimme. Lisää säästömahdollisuuksia on tiedossa asiakkaillemme.

2015
Palvelumme kehittyvät kattamaan yhteistyön energiayhtiödien kanssa. MH auttaa sekä energiayhtiöitä ja loppukuluttajia energiaveroissa ja energiatehokkuuden parantamisessa.

2014
Saavutamme 200 asiakkaan rajan.

2014
Liikeideamme kehittyy ja on tästä lähtien "Paras energia-asioiden hallinta". Vihdoinkin alalla on yhteistyökumppani jota se on kaivannut. Puolueeton, täysin avoin, energia-alan kaikilta osa-aluielta kokemusta omaava ja jolla on sama taloudellinen intressi kuin asiakkaalla. Vihdoinkin!

2013
Mattias Hansson:ista, monivuotuisalla kokemuksellaan sähkönmyynnistä ja energiatehokkuuden parantamisesta, tulee yhtiöstä puolet omistava osakas ja uusi toimitusjohtaja. Tavoitteena on saattaa yhtiömme toiminta seuraavalle tasolle ja tuoda asiakkaillemme yhä kattavampia palveluja sekä laajaa kontaktiverkostoa energia-alalla.  

2011
Kokonaan omistettu tytäryhtiö MH Energioptimering AB perustetaan jonka nimessä MH tulee sanoista Mälardalen Hans. Kaikki palvelut jotka liittyvät kiinteisiin energiakustannuksiin ovat nykyään siirretty kyseiseen yhtiöön.

2011 
Saavutamme 100 asiakkaan rajan.

2003 
Analyysityökalu kehitettiin kiinteiden energiakulujen vähentämismahdollisuuksien analysoimiseksi. Peruspalvelu keskittyi sähköliittymien ja verkkomaksujen optimointiin. Ajan myötä palvelua on kehitetty kattamaan myös energiaverojen ja vesimittareiden analysoinnin.

1999 
Mälardalen Invest AB perustettin. Toiminta alkoi talouspalveujen välittämisestä kiinteistöalalle, kuten pankkilainojen sijoittamisesta ja tulevien kehitysskenaarioiden simuloinnista sisäisesti kehitettyn analyysiohjelman avulla. Sen lisäksi toimintaan sisältyi konsulttitehtäviä muun muoassa talousjohtajana ja tukena yritysfuusioiden suorittamisessa. 

Hans Fagerberg

Perustaja ja analyytikko
Tietoja minusta

Mattias Hansson

Toimitusjohtaja ja "Paras energia-asioiden hallinta"
Tietoja minusta

Johan Milgunoff

Myyntipäällikkö ja analyytikko

+46 73-035 37 39


Tietoja minusta

Henrik Karhu

Myyntivastaava Suomi

09 2316 1445

 

Samuel Berglund

Myyjä

+46 70-717 31 24

 

Henrik Sandsten

VVS-Ingenjör


Annika Milgunoff

Analyytikko

+46 73-065 20 90

Urban Rosén

Myyjä

+46 70-632 63 20